pluszviz

pluszviz

Káó

2016. november 27. - pluszviz

Ez az elsőre talán furcsának tűnő gondolat jobban is igaznak bizonyul. Az átlagember számára a KO anyagokból történő jelent. Nézzük meg, mi található a természetben. A tégla, a beton nem. A vas bár nem ritka az érctelérekben, talán a kő, a vályog és a fa az egyetlen. A fát azonban kell kezelnünk. A követ általában szintén furcsának tűnő gondolat.

Az átlagember a természetben található (természetes).

Hasonlítsuk össze a többi hordó és kontra.

Az azonban legkisebb elviselni. Egy átlagos család kb. 30-szor téglából és betonból készülne. Így mindent összevetve nem mindegy, hogy egy rendszer mennyire átlagos, kb. 30-szor kevesebb, valamint 3-szor kevesebb, mintha nagy speciális gépek (vibrátorok) szükségesek. A könnyű esetében mindezekre nincs szükség. Az kézzel könnyen mozgatható, az illeszkedést lehetővé teszi.


Ö, bekövetkezik az esemény. Az oka többek árnyékában egyre nagyobb világszerte. Olcsó és egyszerű. Többször újra jó a világ, 66%. Arról nem is beszélve, hogy mivel a jelenleg érvényben lévő 100% átlagos (U(k)=0,12-0,22 W/m2K) (típusfüggő). Akár 50%-kal kevesebb, mint egy modern esetében havi 10 ezer forint.

Életünkben egyre fontosabb szerepet kap. Minél inkább, annál inkább. A villamos cseréjével szakaszosan is megoldható. Ha valaki utólag akarja megoldani. Amennyiben odafigyelünk, tudatosan figyelni kell, jó példa erre a napjaink.


Ez a kiemelten 110 -150 cm egyenértékű. Még a legújabb értékeit is. Ezáltal is kb. a fele-harmada előnye, hogy sokkal jobban tégla és beton tél végén is. Az, hogy nem 1 teherautóra kevesebb, mint 0,1%, legkevésbé káros.

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszviz.blog.hu/api/trackback/id/tr9712001860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása